Februari 2014

BudskapsPortalen

 

Budskap genom Yvonne

 

 

Det var när jag var ute och tog en promenad häromdagen, i februarisolen, som plötsligt en röst började viska inom mig: ”Se till att ge ditt rotsystem ljus!” Bilder formades i mitt tredje öga och jag såg hur blomsterängar tog emot ljus, växte och skickade vidare. Aha, äntligen börjar vi kunna se det osynliga, …

 

Ni är förväntade att se helheten inom kort. Det andetag som är emellan ert mörker och er klarsynthet är inte långt. Skeendet tar fart och vägleder er genom det nålsöga som människan nu passerar. Vi ser det ni ännu icke ser, men snart ser ni genom våra ögon, den gemensamma ansträngning som många Universa genomför för livets utveckling på Jorden.

 

Som en blomma som för första gången slår ur i sin vackraste form och möter sin första solstråle, så möter nu människan sin Gudomliga kraft. Ni kallar det elektricitet! Det är icke synligt för det mänskliga ögat; ni kan aldrig se på den vackra blomman att hon just mött solen. Men hon känner det, märker av det och växer i den vetskapen med en ny medvetenhet. Detta är livskraften, den Gudomliga.

 

Ni har mottagit frekvenshöjningar, nya energier, kodade budskap och varit med om medvetandehöjningar efter medvetandehöjningar – ändå ser ni ingen skillnad. Men vi ser och alla Universa ser! Människan har tagit steget ur mörkret in i ljuset. För att du som läsare skall kunna förstå detta och ta in det i ditt fysiska system, kan du tänka på blomman som mött solen. För du är hon! Du har mött den Gudomliga Solens ljus, tagit emot detta ljus inom dig, känt tilliten till denna, din inre kraft och vågat vakna. Men ny kraft behöver också slå rot, ges näring och vårdas.

 

Ljuset inom var och en av er har fångats upp av era celler och lyser nu ur era kroppar, så att spridningen av denna nya energi sker snabbt över er Jord. Växter och djur tar också till sig av ert ljus, liksom Moder Jord. Vad ni nu behöver bli ytterligare medvetna om är att ljuset också behöver gå ner i era rotsystem, ner i Moder Jords kropp, för att helt kunna manifestera sig i era liv och på er Jord. Återigen; se den vackra blomman för ditt inre; hur hon tar emot solen, låter sin stjälk sträcka på sig och bli stark av ljuset, för att sedan låta detta Gudomliga ljus gå ner i hennes rotsystem och där berika jorden ni går på. Du kan av egen kraft göra exakt likadant. Per automatik fylls du då på med ännu mer Gudomligt ljus och spridningen över er Jord ökar.

 

Detta budskap hade du inte kunnat läsa för 10 sedan, så se hur ljuset redan lyft dig ur de mörka skuggornas rike. Den tiden är för alltid förbi. Nu är Ljusets Era här och ni är alla budbärare av denna elektricitet som nu förankras i er värld. Vi ser ett allt starkare ljus från Jorden, stråla ut i det mörker som fortfarande råder runt om i Universum närmast Er. Detta ljus ni framkalla skapar nya förutsättningar för det Goda Livet i andra världar. Men först och främst skall ni återskapa det Goda Livet för Er själva, Era medmänniskor och Moder Jord.

 

Vi summerar; ta emot det Gudomliga ljuset ännu mer medvetet, sträck på dig och lyft fram din inre styrka med hjälp av detta ljus, låt det stråla ut genom dig till allt och alla du möter och låt det stråla ner i Moder Jords kropp, så att hon kan stråla det vidare. För oss är du den vackraste blomma som just slagit ut och mött Solens första stråle – vem du än är som läser dessa ord.

När ljuset når runt jorden, när människor lyser av sig själva och när skuggorna backat och gett utrymme för den Gyllene Morgondagen, ser var och en av er den Helhet vi konstant pratar om. Detta andetag som skiljer oss åt är inte långt. Oavsett tid och rum, så är det inte långt, utan endast ett andetag bort. Vi ser ert ljus och gläds åt era kraftfulla ansträngningar för det Goda, för det Kärleksfulla och för det Eviga. I denna Gudomliga tanke möts vi och återförenas för ett ögonblick i våra gemensamma handlingar. När Solen väl gett sig själv till människan, är vi för evigt förenade i den Helhet vi alla utvecklas inför.

 

När helst Du saknar något, tänk då på den solstråle du är för alla andra – och för oss i andra världar!

 

Ljus ur Ljuset

 

 

Tack!

 

 

Censur

En del människor

blir nervösa

om man pratar om Gud

En del människor

rodnar faktiskt

värre av Gud

än av porr

 

 

dikt utav Carina Sloberg

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved