Juni 2015

BudskapsPortalen

Budskap den 21 juni 2015, Central Park, New York

 

 

Efter en veckas vistelse i New York avslutade jag denna upplevelserika resa

med en meditation i Central Park, söndagen den 21 juni. Precis när jag satt mig

ner på en vacker plats, började det plötsligt strömma till folk i närheten. De satte sig

i ring framför mig och genomförde en trummeditation. Jag tankade, njöt och försatte mig i

meditativt tillstånd. Direkt möttes jag av tre indianhövdingar, som delgav mig följande:

 

 

21 juli 2015

 

Det porlar av liv i varje stad, i New York är pulsen hög, och varje själ bär boken om Äpplets ursprung inom sig. Livets frö gömmer sig fortfarande inom var och en av människobarnen, men dess kraft bär nu fram visdomen i Nuets andetag. Välsignad är Dagen.

 

Mötet med naturens essens och människans, fram tills nu, avskärmade medvetenhet börjar ta form och lyser upp Mörkret. Ej enbart elände huserar längre längs Mörkrets gator. Ljusets glädje sprids likt forsen en solig vårvinterdag, från Norr till Söder, och skimrar sitt glitter i Öst och Väst.

 

Människan är av Mörkret härdad och av Solen närd. Nu nalkas de upplysande stigarnas vandring, där Mörkret viker hädan och lyfter upp Ditt inre glödande ljus. Du bärs av alla Dina tidigare liv, vars erfarenhet är basens visdom i Ditt liv. Din nyfikenhet är Ljusets röst, som kittlar Dig till nya steg, för att tänja gränser och lyfta Dig själv.

 

Naturen är en skattkammare av kraft längs Din vandring och bjuder in Dig till dialog med växtrikets kraftkälla. Den Jord som bär Er alla kommer till utryck genom Dig, genom var och en som ser sig buren.

 

Be för de som ännu inte ser, be för dem som ännu är i händerna på ondskan, be för de giriga, de rädda samt makthavarna. Be att de ser och hör sitt inre.

 

Skänk Ditt eviga Kärleksljus till sjuka och sårade. Stråla ut Ditt leende till ensamma och hungriga. Ta dem i famnen som ropar på hjälp och förbered dem på välsignelsens befrielse genom att se dem i ögonen.

 

Du, och var och en i ljusets glädjekälla, äger kraften att förändra ont till gott, mörker till ljus, rädsla till glädje. Du börjar med Dig själv genom att öppna Dig för Din inre livslåga som brinner för livsglädjens skull. Så är Du ämnad att VARA. Befria Dina gränser och låt livsglädjen sprida sig genom Dina steg, Din blick och Dina andetag.

 

Vart än Du går, reser eller befinner Dig, sprids Din livsglädje; den berikande och upplyftande, tills den morgon alla mottagit Ljusets kraft att av egen fri vilja dra undan skuggorna och frigöra sig sitt eget Ljus, i livsglädjens dans.

 

Att härdas är över, att vänta är över, att gråta är över. Nu väcks Glädjen in i Er vardag, att kittla och inspirera Er till nya, gemensamma handlingar i skenet av Era Egna ljus, samt med hjälp av Mörkrets omhändertagande och beskyddande trygghet och lugn.

 

Balansen är återinförd i ljuset, i Ditt liv och i Människans tillvaro.

 

Lys!

 

De sista Mohikanerna

 

Tack!

 

Efter budskapet visade sig de tre Indianhövdingarna igen och strålade ut sitt ljus till mig, att skicka vidare till Dig: Indianen i mitten mötte min blick och gav av sitt strålande ljus genom ögonen, de två andra indianerna strålade sitt ljus ur sina händer till mina händer:

 

Jag öppnar mig för mitt äkta Jag,

mitt rätta element,

mitt sanna uppdrag –

och tar emot det i mitt system.

Jag skickar vidare denna gåva

till alla som Moder Jord bär.

Tack!

Jag älskar livet

Jag älskar livet

Jag älskar livet.

 

Yvonne

 

 

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved