September 2015

 

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved

BudskapsPortalen

Budskap – Azorerna, september 2015

 

Till Dig genom Yvonne!

 

 

Kärlekens hälsning är bortom tid och rum, den är evig, och du vet detta nu. Samla dig från den rädsla och de krav som försöker äta dig. Ta emot vår omfamning och slut dig i kärlekens energi, för du är Ordet från Universum. Du är Ordet som frigör, stärker och beskyddar. Du är Ordet som lyfter och renar och du är Ordet som ger hopp och glädje. Din energi är evig och vi fyller på när det tryter. Ge dig själv glädjen att skriva och förmedla dina ord med nytt initiativ. Mycket har nu lagts på plats och mognat. Många är redo att ta emot på nytt sätt för att växa och blomma ut. Så många av er är på väg att blomma. Det är det du ser och förmedlar med dina ord. Ge framtidsscenarier som stärker och ger hopp. Ge glädjens ord i allt det ovissa, för ny tid är nära och skänker er alla det hopp som ni brinner för. Den barriär ni levt inom har rämnat och de försök till återtagande är enbart tillfällig. Ge dem ingen näring, ge istället dig själv all kärleksfull näring så att du med Glädje ger det Vackra och Goda Ordet vidare. För i detta Ord ligger mycket mer än ni än förstår. I detta Ord ligger Ursprungets kraft och visdom, Kärlekens all energi och framtidens Gyllene Era, som nu lyser i horisonten.

 

Förmedla dina Ord med all tillit och kärlek, till de som möter upp i det nätverk ni ljusarbetare alla skapar genom era kärleksfulla tankar. För dessa tankar är era verktyg och bidrar till fulländandet av er skönhet. Ni är älskade genom tid och rum. Använd denna kärlek!

 

Era Atlantissystrar

 

Tack!

 

 

Vi är samlade för att ge näring till minnen som förgåtts genom liven. Nu nalkas vi mötet, där allt förenas och där visdomen återvänder till människans hjärta. Hon förenas bortom sin yta och möter Evighetens virvelvind inom sig, som för med sig kunnande, förmåga och förståelse om livets respektfulla kärlek.

 

Förändringens vindar tar med sig längtan efter de större sammanhang som minnet inom var och en av er bär med sig. Ni minns i detalj en glädjefull sång, men ni har glömt bort orden. Nu återvänder dessa ord till era inre och ni får tillbaka den Gudomliga visheten som formar er till nya versioner av er själva. Ni får kontakt med er inre mästerliga livserfarenhet och kan ta nya beslut, som får Egot att minska ytterligare. Världen närmar sig och blir mindre, medan era inre Universum växer sig gränslösa och för med sig Evigheten. I denna insikt befriar ni er från rädslor och ångest, då visdomen återvänder.

 

Ni är alla eviga, ni är alla älskade och ni är alla av den Gudomliga kraft som kan skapa livet. Ni har bara valt att utbildas till dessa Gudaämnen – och nu väntar examen – och det eviga, glädjefyllda livet. Gläds redan nu, le åt allt, älska alla och följ med livet med barnets nyfikenhet och Evighetens tacksamhet, i all ödmjukhet, så ser du din egen skönhet!

 

Era Atlantissystrar

 

Tack!

 

Med hälsning från krafter från Bortom och Framtid träder vi nu in i era Nu och förverkligar möjligheter att förverkliga er själva. Vi har i alla tider samverkat och vandrat sida vid sida; naturkrafter, naturens element, naturfolket, Moder Jord och alla vi ljusvarelser som följer er. Nu är ni medvetna om denna samverkan, denna vandring genom liven och kan ta in förståelsen för Alltings ursprung och Evighet.

 

Ni färdas nu i lavinfart genom insikter och aha-upplevelser och delar med er genom er nyvunna livsenergi och livsglädje. Ert ursprung är ren livsglädje, och när ni nu möter upp den inom er, formas era framtida Jag som ljussken bakom era inre ögon. Det ljus som uppstår inom er kommer att lysa upp er väg, för samverkan med varandra och tillsammans med er Jord. Ni är vidlyftiga ljussjälar som nu kan lära er att se ur nya perspektiv och med högre förstånd. Samverka inte bara med varandra, utan även med er natur, med era ljusvänner runt omkring er och med era högre versioner av er själva i andra dimensioner. För nu frigörs alla gränser och ni ser in i er egen Sanning bortom illusionen, där allt är Ett.

 

Andas denna nya tid inom dig, lys upp ditt eget liv, lyft fram ditt inre till ditt yttre liv och lev den du är inom dig, för däri ligger livsglädjen. Träd fram ur dina gömmor, lys upp alla dina skuggor och frigör dig ur andras mönster. För det är ditt inre Jag som är i ständig kontakt med Alltings ursprung och Evighet, som du själv och er Jord väntar på. Detta är uppvaknandet som du har längtat efter och sökt i alla dina liv. Nu har du funnit dig själv, så lyft fram ditt inre Jag att lysa upp ditt liv.

 

Vi hälsar!

 

Hjärtats Änglar

 

Tack!