E-böcker

BudskapsPortalen

 

 

Här hittar du våra e-böcker som har kommit ut genom BudskapsPortalen!

De levereras i pdf-format i ett mail.

 

Ljus från Norr del 1 av Yvonne Frank Månsson

gratis att ladda ner genom att klicka på bilden

 

"Snön föll sakta över den gamla släktgården och lade sig som ett tjockt vitt täcke över alla byggnaderna, över gärdsgården och över de höga tallarna. Det var tyst och stilla. Siljan låg frusen nedanför slänten och gnistrade i det vita skenet. Det var strax före midnatt och de sju vännerna, upprymda och rörda till tårar, satt framför brasan. Denna kväll skulle förändra deras liv för all framtid. Nu var tiden mogen för deras mission att vakna, att hjälpa till med att väcka människan och ta emot budskap från Universum."

 

Denna natt i oktober 2008 var magisk för mig och öppnade den port som ledde till ett oavbrutet kanaliserande av budskap från högre Universell intelligens. Jag fick genomgå många prövningar i detta arbete, tvivlade och tänkte ge upp flera gånger. Men någonting fick mig att fortsätta.

BudskapsPortalen av Yvonne Frank Månsson

pris 79 kr

 

Vi ber om att få överlämna de program som kommer att gälla för Er Ljusläsare fram till den Gyllene Morgondagen: De första 255 budskapen ur Trilogin Ljus från Norr är de kärnbudskap som innehåller nycklarna till er inre Gudomlighet. De är vägen till frihet, Sanning och välvilja. Men dessa budskap behöver befruktas för att kunna spridas och manifesteras i er omgivning. Därför sänder vi ytterligare budskap genom BudskapsPortalen, som kommer att aktivera er att finna fler nycklar och mer energi. Tillsammans bildar dessa budskap de initierande nycklar som skänker Ljus från Norr till människan. Dessa budskap är till för de ljusläsare och deras förberedande missioner inför den stora medvetandehöjningen. Ni Ljusläsare av idag har redan valt att utföra denna uppgift i all kärlek till människan och nya ljusläsare kommer att känna i sina hjärtan att de vill medverka till denna utvecklingsmöjlighet.

 

Beställ här: e-böcker - BudskapsPortalen

BudskapsPortalen del 2 av Yvonne Frank Månsson

pris 79 kr

 

Nu är längtans tid över och vi leds kärleksfullt in i den nya Eran, där människans hjärta skall få blomma och lysa ut sin skönhet över världen. Var och en av oss har till uppgift att inse vårt Gudomliga ursprung och vår Skaparkraft. Den här boken vill ge Dig förståelsen att Du är av största betydelse för Nuet och för vår framtid på Moder Jord och att Dina steg bär kärlekens kraft vidare till allt och alla Du möter. Universums andliga krafter vill här räcka ut hjälpande händer och bära oss över våra egna tvivel, farhågor och rädslor, så att vi tillsammans kan bjuda in den eviga livsdansen i våra liv på Jorden. Nu är tiden att hålla varandra i hand, hjälpas åt att lyfta varandra och hela vår omgivning, så att den kreativa, feminina Skaparkraften får komma till uttryck genom våra hjärtans intelligens.

 

Beställ här: e-böcker - BudskapsPortalen del 2

BudskapsPortalen del 3 av Yvonne Frank Månsson

pris 79 kr

 

Att resa inom sin egen andlighet är inte alltid enkelt, självklart eller upplyftande. Det kan vara riktigt svårt att möta sina inre sanningar, att behöva erkänna dem, för att sedan ta itu med. Framför allt med tanke på att vi alla förmodligen levt hundratals, kanske tusentals liv och bär med oss enorma bagage av smärtsamma minnen, hämndbegär, tvivel, rädslor och sorg. Det verkar dock som vi behöver möta vår egen, inre helhet just i detta liv - och då finns det ingen anledning att dra ut på pinan. Det är bara att ge sig hän, lyssna inåt, acceptera och sedan lära sig att älska allt man är.

 

Beställ här: e-böcker - BudskapsPortalen del 3

Älska dig själv av Jennyli Gustafsson

pris 79 kr

 

Älska dig själv är en samling kanaliserade budskap som lär oss se sanningen om oss själva. Människor idag drömmer om livskvalitet. Men ingenting utanför oss själva kan riktigt tillfredsställa oss på djupet. Mitt sökande efter livets mening ledde mig i allehanda riktningar, utan att jag riktigt förstod att det var mig själv och min egen gudomlighet jag sökte. Själen längtar hem och egentligen slutar den inte att leta förrän den finner det sanna hemmet. Via en spontan initiering, då en familjemedlem lämnade jordelivet 2006, fick jag tillgång till fantastiska insikter om livet, Gud, kärleken och evigheten. Insikterna flödade genom min hand och blev till långa texter om skådespelet vi lever här på Jorden, i relation till evigheten.

 

Beställ här: e-böcker - Älska dig själv

Längtans blå blomma av Jennyli Gustafsson

pris 79 kr

 

Denna bok innehåller kanaliserade budskapen genom Jennyli Gustafsson. Dessa budskap hjälper dig att lyfta blicken, komma ihåg varifrån du kommer och vem du är. Den absoluta sanningen finns i ditt eget hjärta. Du tar nästa steg i ditt liv när du bestämmer dig för att välkomna evighetens budskap till dig, via ditt hjärta. Finn sanningen som du har väntat på och bliden du är ämnad att vara! Orden i dessa budskap hjälper dig på den väg som öppnar porten till himmelriket i ditt hjärta!

 

Beställ här: e-böcker - Längtans blå blomma

 

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved