Gör så här

BudskapsPortalen

 

Beställ lösnummer av Budskapsportalen

för 10 kr/st via info@siljansmasar.com

 

Har du frågor, maila oss på: mail@budskapsportalen.se

Ladda ner och provläs ett ex

genom att klicka på bilden!

Läsarnas röster

"Att få läsa Budskapsportalen är en högtidsstund för mig. När jag öppnar upp mailet från Siljans Måsars Förlag och ser bilagan med Budskapsportalen är det lika spännande varje gång. Det känns som att öppna ett fint paket från en kär vän. Jag är så tacksam över att få ta emot denna gåva full av värdefull kunskap, visdom och ljus.

Mina varmaste tankar till dig Yvonne som gör detta möjligt."

OM Ulla

 

"Vilket fantastiskt meddelande. Dina budskap är alltid fantastiska men detta gav mig verkligen en aha upplevelse. Jag hade aldrig förstått att de som lever i mörkret bara ser mörkret i alla andra. Mycket intressant, det förklarar ju en hel del."

Maggan"Nu äntligen har jag både kunnat öppna och skriva ut Budskapsportalen i Färg. Jag är så lycklig. Den är verkligen fin – alltihopa budskap, dikter, månkalender och allt. Jag väntar med förväntan på nästa nummer. Det känns som att hålla en fantastisk gåva i min hand."

Karin Levelius

Gåvo-dokument

Budskap till Morgondagens Du

(Klicka på bilden ovan)

 

Budskap Till Människan

 

 

 

 

Syftet med BudskapsPortalen är att skapa en mötesplats, ett andningshål där vi kan fylla på våra depåer av inre törst, söka gemenskap och andlig näring, läka och hela varandra och därmed lyfta det kärleksfulla flödet runt vår Jord. Tanken är också att här kunna få praktiska tips hur vi kan aktivera våra andliga gåvor och behålla den Goda Intentionen. Du kan även som läsare skicka in Dina bidrag, Dina positiva tips och råd och Dina budskap. Varje månad publiceras nya budskap från Öst, Väst, Kosmos och från vår gemensamma källa.

Ladda ner nr 1 från 2011, 2012 och 2013 gratis genom att klicka på bilderna!

Copyright Siljans Måsar Förlag © All Rights Reserved